Ana içeriğe atla

Burak Özkul Kimdir?

Burak Özkul kasları

Burak Özkul 1994 Adana doğumlu profesyonel vücut geliştirmecidir. Spora futbol ile başlamış ve hayatının bir parçası hep spor olmuş. Lise eğitimini tamamladıktan sonra Amasya Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünü kazanmış. Üniversite eğitimi sırasında vücut geliştirmeye ağırlık vermiş. Vücudunun bu spora yatkın olduğunun farkına varan Burak bu işi profesyonel anlamda yapmaya karar vermiş.

Her başarılı sporcunun arkasında başarılı bir antrenör vardır. Burak Özkul'u bu yolda destekleyen ve ona her zaman yardımcı olan Adem Hocası ona güvenmiş ve karşılığını da almış.

burak özkul vücuduEğer sizde başarılı bir antrenör ile çalışmak istiyorsanız Burak Özkul'dan Personal Trainer'lik hizmeti alabilirsiniz.

Detaylara burakozkulpt@gmail.com adresine mail göndererek veya instagram üzerinden direkt mesaj atarak ulaşabilirsiniz.

Burak Özkul katıldığı vücut geliştirme yarışmalarında sırasıyla 2 kez Türkiye Şampiyonu, Türkiye Şampiyonlar Şampiyonu ve Dünya 7.cisi olmuştur. Çalışmalarına son gaz devam eden Özkul'un yeni başarılara ve hatta şampiyonluklara imza atacağına canı gönülden inanıyorum.

Burak Özkul'un vücut ölçüleri ise şöyle; 181 boya ve tahminen 90 kilo vücut ağırlığına sahip.

Not : Kilosu ile ilgili net bir bilgiye sahip değilim. Vücutcuların ağırlığı yarışma dönemlerinde ve bulk döneminde farklılık gösterebiliyor. Bu nedenle ortalama tahminini bir ağırlık verdim.

Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Estetik bir vücuda sahip. Kategorimizin ismini hak eder cinsten. Bu sporda iyi yerlere geleceğinden şüphem yok."

Yorumlar