Ana içeriğe atla

Meter Mevsimler Kimdir?

fitness model manken

Kıbrıslı vücut geliştirmeciler arasında en iyisi olarak gösterilen Meter Mevsimler, bu haftaki estetik vücutlar konumuz. Ün sahibi olmasını yakın bir arkadaşına borçlu olduğunu düşünen çok fazla insan var. Ama ben böyle düşünmüyorum. Tamam Meter çok izlenen televizyon programlarına konuk olarak katılmış olabilir ancak atletik vücudu, tavırları ve efendiliği olmasa bu gün bu kadar tanınan ve sevilen bir sporcu olamazdı. Türkiye'de bir çok sporcu gencimiz onu örnek alıyor ve seviyor. Başarı tesadüf değildir.

07 Nisan 1985 tarihinde Lefkoşa / K.K.T.C'de dünyaya gelen Meter, ilköğretim ve lise eğitimini Kıbrıs'ta tamamladı. Futbol ile spor hayatına başlayan Meter daha sonra sırasıyla basketbol ve atletizm ile ilgilenmiş. Çocukluğu ve gençliği boyunca sporla iç içe olan Meter daha sonra vücut geliştirmede karar kılmış. Genetik olarak bu spora oldukça yatkın olması, spor geçmişi ve çalışma azmi de buna eklenince ortaya mükemmel bir vücut çıkmış.

Bir çok fitness yarışmasında birincilikleri ve dereceleri mevcut. Kıbrıs'taki Pro Fitness Model yarışmalarında birinci, 2011 yılında yapılan Türkiye Fitness Jimlastik yarışmasında ise üçüncülük kazanmıştır. 

Meter Mevsimler'in boyu 180 cm ve kilosu ise yaklaşık 90 kg. Tabi kilosu sürekli olarak değişim göstermekte. Yarışma zamanı yağ yakımı ve vücuttan su atımı ile birlikte kilosu daha aşağılara düşebilmektedir.

Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : " Sempatik tavırları ve efendiliğiyle gönüllerde taht kurmuştur. Ancak son zamanlarda kendisini pek fazla sosyal medyada göremiyoruz. Yoğun antrenman programları ve katıldığı yarışmalar çok fazla zamanını alıyor olmalı. Umarım boş vakitlerinde bizleri yarışmalarda aldığı derecelerden ve son formundan haberdar eder. "

Yorumlar