Ana içeriğe atla

Kenzo Karagöz Kimdir?

kaslı türk

Kenzo, YouTube sayesinde oldukça fazla takipçi sayısına ulaşmış bir youtuber ve vücut geliştirme sporcusudur. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte youtuber'lık diye bir meslek doğdu. İnsanlar bilgi sahibi olduğu konularda veya insanların ilgisini çekebilecek konularda video çekerek para kazanabiliyor. Hal böyle olunca bu yola başvuran kişi sayısıda oldukça fazla.

Kenzo uzun zamandır video yükleyen biri ve şu anda Türkiye'de fitness ile ilgili video yapan en önemli kişilerden biri olduğunu söyleyebilirim. Tabi bu işle uğraşan başka kişiler de var ama abone sayısı ve izlenme payı olarak benim gördüklerim arasında en iyisi Kenzo.

Ayrıca verdiği bilgiler gerçekten çok yararlı ve doğru bilgiler. Tecrübeleri ve bilgisinin ne kadar olduğu zaten vücudundan da anlaşılıyor. Bu işi profesyonel anlamda yapıyor ve parasını bu yolla kazanıyor. Tabi sanılanın aksine bu yolla kazandığı para onun supplement masraflarını bile karşılayamıyor maalesef.

Kenzo Almanya'da yaşıyor. Almanca videolar da çekiyor. Ara sıra Türkiye'ye gelerek buradaki takipçileri ile buluşuyor. Oldukça iyi bir insan olduğu her halinden belli. Sırf sempatik konuşma tarzı için izlenir videoları.

Aynı zamanda bir çok vücut geliştirme yarışmasında derece sahibi olmuştur. Bu sporu yaparken bir yandan da bu gibi başarılar elde etmek insanı çok iyi motive eder. Kenzo'da bu sporda motivasyonun ne kadar önemli olduğunu bilen bir insan olarak bu şekilde bir yol izlemesi onun açısından çok iyi olmuş.

Kenzo 175 boya ve 85 kiloluk bir vücut ağırlığına sahip. Off sezonda yağ oranı yüzde 15 in üzerine çıkabiliyor. Yarışma zamanlarında ise yüzde 6'ları gördüğünü biliyorum. Muazzam rakamlar.

Son zamanlarda Kenzo Dubai vlogları çekiyor. Orada bir iş bulduğunu ve youtube işini yavaştan bıraktığını söyledi. Zaten hali hazırda çok fazla videosu var. Bu nedenle yeni konu bulup video çekemediğini ve vücut geliştirme ile ilgili bildiği her şeyi anlattığını söylüyor. Umarım çıktığı bu yolda kendisi için hayırlı olan neyse o olur.

Kenzo Karagöz motivasyon videosunu izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Kenzo gerçekten iyi niyetli bir insan. YouTube kanalında fitness ile ilgili ne var ne yok anlatmış. Bir sürü videosu var. Aradığınız bir şeyi onun kanalında bulamıyorsanız başka yerde de bulamazsınız. Kaliteli bir insan."

Yorumlar