Ana içeriğe atla

Ulisses JR. Kimdir?

fitness model

Ulisses JR. profesyonel vücut geliştirmeci ve fitness modeldir. 1976 doğumludur ve Amerika'da yaşamaktadır. Lise yıllarında atletizm ve futbol ile başlayan spor aşkı daha sonra vücut geliştirmeye doğru yönelmiş. 19'lu yaşlarında ağırlık antrenmanlarına başlayan Ulisses JR. mükemmel fiziğinin yeni yeni farkına varıyordu.

uzun saçlı fitness modelKatıldığı vücut geliştirme yarışmalarında üstün bir başarı elde etti. Kaslarının oranı, şekli ve en önemlisi de 8 parçalı karın kasları ile Ulisses JR. fitness dünyasına adını altın harflerle yazdırdı. Daha sonra ise fitness modelliğe ağırlık vererek kariyerini bu yönde geliştirdi.

Ulisses JR. aynı zamanda personal trainer olarak ünlü isimlerle çalışmış, onların vücudunu forma sokmasına yardımcı olmuştur. Kim bilir, belkide bir film projesiyle karışımıza çıkar...

Ulisses aynı zamanda Men's Health, Musclemag, Men's Fitness, REP ait ve FLEX  gibi spor dergilerine de kapak olmuştur.

Ulisses JR. Boyu ve Kilosu

Ulisses JR. 177 cm boya ve 88 kilo vücut ağırlığına sahip. Bulk döneminde bu ağrılık 93 kilolara kadar çıkabilmektedir. Yılın büyük bir bölümünde yağ oranını tek haneli seviyelerde tutabilmektedir.

Ulisses Jr. motivasyon videosunu izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Ulisses JR. sekiz parçalı karın kaslarını onu diğer sporculardan farklı kılıyor. Oldukça estetik bir vücuda sahip. Ulisses sayılı fitness modeller arasındadır."

Yorumlar