Ana içeriğe atla

Simeon Panda Kimdir?

zenci vücut geliştirmeci

Simeon Panda profesyonel vücut geliştirmeci, fitness model ve kişisel antrenördür. 1986 doğumlu bir İngilizdir ve Londra'da yaşamaktadır. Vücut geliştirmeye 16 yaşında kendisine hediye edilen bir çift dambıl ile başlamıştır. Ağırlık antrenmanlarında kendisini bulan Simeon Panda bu sporu bırakamamıştır. Eğitimi ve vücut geliştirme arasında bir karar vermesi gereken Simeon, üniversite yıllarında kariyerini vücut geliştirme üzerine şekillendirmeye karar vermiştir.

fitness model wallpaperBu kararı almasında birlikte antrenman yaptığı arkadaşının payı çok büyüktür. Zamanla bu spor onun için sadece bir uğraş değil aynı zamanda bir işe de dönüşmüştür. İlk başlarda geçimini sağlayacak kadar kazanabilen Simeon Panda daha sonra yaptığı sponsorluk anlaşmaları ile çok daha fazla para kazanan bir sporcu haline gelmiştir. Muscle&Fitness, MuscleMag, Muscle-Insider, Tren Mag ve benzeri daha birçok spor dergisine kapak olmuştur.

Simeon Panda verdiği bir röportajda; "Ağır kilolar ile çalışmak hem zihinsel hem de fiziksel açıdan bir olgunluk gerektirir. Ben ilk 10 yılımı uzun süren bir ısınma çalışması olarak görüyorum. Gerçek anlamda son bir kaç yıldır ağır çalışabildiğimi hissediyorum." diyerek bu sporun kolay bir spor dalı olmadığının bir kez daha altını çizmiştir.

Simeon Panda Boyu ve Kilosu

Simeon Panda 185 cm boya ve 104 kg vücut ağırlığına sahiptir. Bu büyüklükteki kas kütlesini düşük bir yağ oranı ile birlikte korumak oldukça zor olmalı.

Sosyal medyada da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Simeon Panda, takipçileri için hazırladığı videolar ile onları spora teşvik ediyor. Özellikle motivasyon videoları muhteşem.

Simeon Panda'nın motivasyon videosunu izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "İri bir adam. Estetik bir vücuda sahip ve sırt kasları muazzam. Ayrıca sosyal medya hesaplarında hazırladığı içerikler muhteşem. Mutlaka takip etmelisiniz."

Yorumlar