Ana içeriğe atla

Engin Aymaz Kimdir?

engin aymaz kasları

Engin Aymaz 1980 İstanbul doğumlu profesyonel vücut geliştirmeci ve antrenördür. Spor hayatına uzak doğu dövüş sporları ile başlayan Engin uzun süre ringlerde kalarak Türkiye'de çok sayıda derece elde etmiş. Daha sonra ise vücut geliştirme sporu baskın gelmiş.

Vücut geliştirme alanında hem kendini hem de vücudunu geliştiren Engin bu alanda da iyi bir noktaya gelmiş. Sahip olduğu azim, motivasyon ve irade sayesinde genetik limitlerini zorlayarak iyi bir vücuda ulaşmış. Bunun karışılığını da yarışmalarda alıyor. Kategorisinde şampiyonluğu kimseye bırakmıyor.

Engin Aymaz Kariyerindeki Bazı Başarıları
  • Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası - Atletik Fizik Şampiyonu (2 kez üst üste)
  • İspanya - Avrupa Şampiyonası (9.cu)
  • Kanada - Dünya Şampiyonası (10.cu)

Bu başarıları sadece vücut geliştirme alanındaki başarılarıdır. Dövüş sporlarında da çeşitli başarılara imza atmıştır.

engin aymaz bicepsDizi, film, reklam ve yarışmalarda da boy gösteren Engin Aymaz sporcu kişiliğini her platformda göstermeyi başarıyor. Ninja Warrior Türkiye adlı yarışma programına katılarak başarılı bir performans sergiledi. Umarım televizyonda farklı yarışma ve projelerde sıkça karşılaşırız.

Engin Aymaz hayatını dövüş ve vücut geliştirme sporuna adamış bir isim. Geçimini de bu sporlardan sağlıyor. Kişisel antrenör ve eğitmen olan Aymaz Let's Club adlı bir platformda eğitmen olarak görev alıyor.

Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Dövüş sporlarının aranan oyuncusu olabilir. Van Damme'a olan benzerliği ise dikkatlerden kaçmıyor. Umarım spor hayatında başarılarının devamı gelir."

Yorumlar