Ana içeriğe atla

Elliott Hulse Kimdir?

Elliott Hulse body fitness

Elliott Hulse Latin Amerika'lı 1979 doğumlu profesyonel vücut geliştirmeci ve antrenördür. Kendisi ile birlikte 4 kardeştir. Küçük yaşlardan beri spor ile iç içe büyümüştür. Jimlastik ve dövüş sanatlarıyla uğraşan Elliott zamanla futbola yönelmiştir. Futbolda da oldukça başarılı olan Hulse daha sonralarında futbolu bırakmış ve vücut geliştirme alanında çalışmalarına başlamıştır.

Elliott Hulse kimdirBir çok kişi onu YouTube'da çektiği videolardan tanıyor. Vücut geliştirme camiasının ilginç insanlarından biri olan Elliott Hulse kanalında ağırlıklı olarak kendisine gelen sorulara cevap veriyor. Kendine has bir anlatış biçimine sahip olması onu kısa zamanda bir fenomen haline getirmiş. Aynı zamanda motivasyon videoları da yayınlayarak takipçilerinin antrenman motivasyonlarının arttırıyor.

Kendi adında ve Güç Kampı adında iki adet YouTube kanalı mevcuttur. 2 milyonu aşkın takipçisi vardır. Yabancı ülkelerde YouTube ile uğraşanlar Türkiye'dekilerden çok daha fazla kazandığı için Elliott Hulse bu alanda hayatının idare ettirecek kadar bir para kazanmıştır ve kazanmaya devam etmektedir.

Elliott Hulse videolarında her zaman güç odaklı çalışmaları sevdiğini belirtmiştir. Onun amacı sadece kas geliştirmek değil, aynı zamanda sahip olduğu görüntüyü dolduracak bir güce sahip olmaktı. Takipçilerinde de her zaman bu yönde önerilerde bulunur.

Elliott Hulse'ın vücut ölçüleri ise şu şekilde; 93 kilo vücut ağırlığına ve 172 cm boya sahip. Yağ oranı ise ne çok ne de az. Karın kasları gözükecek kadar düşük.

Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Elliott Hulse'ın YouTube üzerinde binlerce videosu var. Hem bu işten parasını kazanıyor, hem de bu spor ile uğraşanları bilgilendirerek kas gelişimlerine destek oluyor. Bir taşla iki kuş."

Yorumlar