Ana içeriğe atla

Max Philisaire Kimdir?

estetik vücutlu fitnesscılar

Estetik vücutlar köşemizde bu hafta çoğunuzun ismini bile duymadığı bir vücutçuya yer vereceğim. Bu isim Max Philisaire. Spor ile küçük yaşlarda tanışan Max lise yıllarında basketbol tutkunuymuş. O yıllarda çok sıska ve zayıf olmasından dolayı artık kendisinin kilo alması gerektiğini düşünmüş ve basketbolu bir kenara bırakıp vücut geliştirme sporuna başlamış.

Öncelerde fast-food tüketen ve oldukça sağlıksız beslenen Max, bu şekilde beslenerek kilo alabileceğini ve daha kalıplı bir vücuda sahip olabileceğini düşünmüş. Daha sonra vücut geliştirme sporu ile tanışmış ve mükemmel genetiğinin farkına varmış. Vücudu bu spor için oldukça elverişli ve kasları da oldukça estetik.

Bu sporu yaşam tarzı haline getiren Max daha sonra bu spordan parasını kazanmaya başlamış. Holywood yıldızlarının antrenörlüğünü yapmış. Bu gün filmlerini izlediğimiz o kaslı adamları bu adam eğitmiş. Çalıştırdığı kişiler ve sevdikleri ona ‘The Body’ lakabını takmış.

Holywood yıldızları ile çalışması kariyeri açısından oldukça iyi. Sektöre oldukça yakın bir isim. Fiziği de oyunculuğa oldukça elverişli. İlerleyen zamanlarda kendisini bir film projesinde görebiliriz.

Max Philisaire vücut ölçüleri de oldukça merak edilen konulardan biri. 185 cm boya ve 88 kilo vücut ağırlığına sahip. Yağ oranının tek haneli rakamlarda olduğunu da hesaba katarsak oldukça büyük bir kas kütlesine sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Max Philisaire motivasyon videosunu izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Oldukça estetik bir vücudu var. Vücudunun genetik limitine çoktan ulaşmış. Yağ oranı da oldukça düşük. Sporun ve lakabının hakkını vermiş bir isim."

Yorumlar