Ana içeriğe atla

Cengiz Coşkun Kimdir?

survivor kaslı oyuncuları

Estetik vücutlar köşemizde bu haftaki konumuz Cengiz Coşkun. 1982 doğumludur. Modellik ve oyunculuk yapmaktadır. Spor Akademisinden mezun olan Cengiz aynı zamanda profesyonel basketbolcudur. 2002 senesinde katıldığı bir yarışmada Best Model seçilmiş ve daha sonra oyunculuk ve modellik kariyerine başlamıştır.

fetih 1453 oyuncularıTelevizyon dünyasına ilk olarak 2005 yılında yayınlanan Rüzgarlı Bahçe adlı dizi ile adım attı. Kariyerindeki en büyük projelerden biri ise hiç şüphesiz Fetih 1453'dür.

Orada Giovanni Giustiniani rolünü oynamış ve oyunculuğunu konuşturmuş. Dövüşmek ve savaşmak bu adama yakışıyor. Tam bir savaşçı tipi var. Sol tarafta da filme ait bir görsel mevcut.

Cengiz Coşkun aynı zamanda Survivor adlı yarışma programına katılmıştır. Orada hem fiziksel anlamda, hem de psikolojik anlamda ne kadar güçlü olduğunu sergilediği duruşla da göstermektedir.

Gelelim Cengiz Coşkun'un vücut ölçülerine. 188 cm boya ve 80 kilo vücut ağırlığına sahip. Karın kaslarından da anlaşılacağı üzere yağ oranı da oldukça düşük.

Güncel olarak içinde bulunduğu en son proje TRT 1'de yayınlanan Diriliş : Ertuğrul dizisidir. Dizide Turgut Alp rolünde oynamaktadır.

Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Oyunculukta olduğu kadar vücut geliştirmede de yeteneği var. Vücudu oldukça estetik ve omuzları oldukça geniş. Yakışıklılığının ve sahip olduğu vücudun hakkını veren bir isim."

Yorumlar