Ana içeriğe atla

Kai Greene Kimdir?

dünyanın en kaslı adamı

Amerikalı profesyonel bir vücut geliştirmecidir. 1975 yılında Brooklyn, New York şehrinde doğmuştur. Oldukça zorlu bir çocukluk dönemi geçirmiştir. 6 Yaşından itibaren çocuk esirgeme kurumlarında yaşamaya başlamış. 7’inci sınıftayken öğretmeni Kai Greene’in sorunları ile yakından ilgilenmeye başlar, ve onun bu zorlu süreçleri atlatmasına yardımcı olmuştur.

Kai Greene kendisinin vücut geliştirme sporuna yatkınlığını genç yaşta fark etmiş. Hem yaşantısının zorluklarından kaçmak, hemde hayatına yeni bir anlam katmak için vücut geliştirme sporuna başlamış. Genetiği bu spora yatkın olduğu için çok kısa süre içerisinde iyi bir vücut yapmış ve yarışmalara katılmıştır. Daha sonra ise başarılarının devamını getiren Kai, Mr.Olympia ikinciliğine kadar yükselmiştir.

Mr.Olympia'nın en renkli yarışmacılarından birisidir. İzleyenler tarafından oldukça sevilir. Bunun en temel sebeplerinden biri de yarışma sırasında podyumda yaptığı hareketlerdir. Bir bakmışsınız duvara ters tırmanıyor, bir bakmışsınız enteresan dans hareketleri yapıyor ve dans ediyor. Devasa cüssesine rağmen oldukça estetik bir vücuda sahip olduğunu ve çok iyi bir denge kontrolüne sahip olduğunu seyircilere ve jüri üyelerine gösteriyor.

Gelelim bu dev adamın vücut ölçülerine. Kai Greene 1.73 cm boya ve 116-120 arası değişen bir vücut ağırlığına sahip. Ayrıca kolları 56 cm, bacakları 85 cm ve göğüsü 148 cm'dir.

Bu adamdan 2 tane adam çıkar. Sayılar astronomik rakamlara ulaşmış. Bu ölçüleri bırakın yakalamayı, yanına bile yaklaşmak oldukça zordur. Bu da Kai'nin genetiğinin bu spora ne kadar elverişli olduğunun rakamsal kanıtlarıdır.

Kai Greene motivasyon videosunu izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Çocukluk yılları oldukça sıkıntılı geçmiş. Ancak pes etmek yerine daha fazla azim ederek böyle bir vücuda sahip olmuş. Şimdi ise dünyaca tanınan bir vücut geliştirmeci. Kai Greene'nin önümüzdeki yıllarda Mr.Olympia olmasını canı gönülden istiyorum"

Yorumlar