Ana içeriğe atla

Reklam Ver Sayfası; Bir Sitede Mutlaka Olması Gerekenler

Anasayfa > Site Arşivi > Yazılarım > Ne Nedir ? > Web Tasarim >   Bir Sitede Olması Gerekenler

Bir Sitede Olması Gerekenler Bir Sitede Neler Olmalı Bir Sitede Olması Gerekenler Bir Sitede Neler Olmalı? TEMA + WEB SİTE NASIL ALIRIM? UCUZ WEB SİTELER WEB SİTELERİMZ / REFERANSLARIMIZ BLOGGER-BLOGSPOT WEB SİTE TEMALARI WEB TASARIM EĞİTİMLERİ

Reklam Ver Sayfası: Bir Sitede Olması Gerekenler? Bir Sitede Neler Olmalı?

*Evet arkadaşlar bu yazımızda bir sitede mutlaka olması gereken bir sayfa olan reklam ver sayfasından sizlere bahsedeceğiz.
*İnsanlarının sizin web sitenizde reklam vermeleri için insanların sizlere ulaşmasını sağlayan bir sayfadır.Günümüzde bir çok web site mutlaka ama mutlaka böyle bir sayfayı sitelerinde bulundurmaktadır.
*Bizlerde Bayram cigerli ve Rohat Bey'in önerisi üzerine bir sitede bulunan reklam ver sayfası nasıl olmalıdır sorusuna cevap niteliğinde bir REKLAM VER SAYFASININ örneğini sizlere aşağıda sizlere sunduk. Umarım beğenirsiniz.

REKLAM VER SAYFA ÖRNEĞİ

    bayramcigerli.blogspot.com ucuz, kaliteli, hızlı, estetik, kullanılışlı, istanbul, ankara, izmir, adana, konya, erzurum  web site ailesi olarak web sitemizde reklamlarınızı verebilirsiniz. Reklamlarını vermek için Rohat Bey 0541 796 2368 arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.
   bayramcigerli.blogspot.com ucuz, kaliteli, hızlı, estetik, kullanılışlı, istanbul, ankara, izmir, adana, konya, erzurum  web site ailesi olarak reklamlarınızı  sitenin neresinde göstermek istiyorsanız ona göre reklam fiyatları değişmektedir.
   bayramcigerli.blogspot.com ucuz, kaliteli, hızlı, estetik, kullanılışlı, istanbul, ankara, izmir, adana, konya, erzurum  web site ailesi olarak sitemiz üzerinden haftalık, aylık ve yıllık şeklinde olabilmektedir.
   bayramcigerli.blogspot.com ucuz, kaliteli, hızlı, estetik, kullanılışlı, istanbul, ankara, izmir, adana, konya, erzurum  web site ailesi olarak sitemizde yayımlanan reklamlar için ücret pesin olarak alınmaktadır.
   *Örneğin haftalık olarak sitemizde bir reklam yayımlamak istiyorsunuz. İlk önce reklamı sitenin neresinde yayınlayacağınızı belirlersiniz. Ardından reklamın haftalık ücreti ne ise o ücret ödenir ve reklamlarını yayımlanmaya başlar.
   bayramcigerli.blogspot.com ucuz, kaliteli, hızlı, estetik, kullanılışlı, istanbul, ankara, izmir, adana, konya, erzurum  web site ailesi olarak reklam süresi bittikten sonra ya reklam anlaşması devam edir. Ya reklam ant. fesedilir. Ya da alınan reklamlar kaldırılır.
   *sitemizde reklam yayımlamak isteyenler için iletişim ve ulaşım kanalları;
    -Rohat Bey; 0541 796 2368,
-bcbayramcigerli@gmail.com, cbwebmaster@yandex.com, cbwebtasarim@gmail.com,
-keyid web site adreslerinde bulunan iletişim formu, satın alma formları, satın alma formlar ve yorumlar vasıtasıyla bizlerle kolayca iletişime geçebilirsiniz.

*Kategoriler;
  *Blogger, Bir Sitede Olması Gerekenler, Blogger Eğitimleri, Web Tasarım, Web Tasarım Eğitimleri, Web Tasarım Genel Konular, Web Tasarım Temel Konular,

*Açıklama;
   Reklam Ver Sayfası;İnsanlarının sizin web sitenizde reklam vermeleri için insanların sizlere ulaşmasını sağlayan bir sayfadır.Günümüzde bir çok web site mutlaka ama mutlaka böyle bir sayfayı sitelerinde bulundurmaktadır.

Reklam Ver Sayfası: Bir Sitede Olması Gerekenler? Bir Sitede Neler Olmalı? Videolu Anlatım

Yorumlar