Ana içeriğe atla

Omuz Antrenmanı


Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır blog ile ilgilenemiyorum, takip edenler varsa lütfen affetsin:) ama kendimi affettirecek bir antrenman ile geri dönüyorum. :) Antrenmanımız omuz (shoulder) antrenmanı. Gerçekten öldürücü! Antrenman sonunda kılcal damarları aynada görmek sizi iyice motive edecektir inanıyorum:)

Lafı fazla uzatmadan antrenmanımıza geçelim;

Antrenmanımızda süper set kullanacağız. Aşağıdaki 3 hareketi hiç dinlenmeden süper set şeklinde yapıyoruz;

  • Dumbbell Shoulder Press : İlk olarak 12 tekrar shoulder press'imizi yaptık 8 saniye sayıyoruz 10 tekrar, 8 saniye saydık 8 tekrar, 8 saniye saydık ve 6 tekrar yapıp setimizi bitiriyoruz. Yani toplamda 4 set yaptık. İlk hareketimizin sonunda neredeyse pump etkisini hissettik değil mi? uuuv beybi! Hemen dinlenmeden diğer hareketimize geçiyoruz, 

  • Barbell Upright Row : Bu hareketimizde yukarıda yaptığımız press'in aynısı. 12 tekrar yaptık, 8 saniye sayıyoruz 10 tekrar, 8 saniye saydık 8 tekrar, 8 saniye saydık ve 6 tekrar yapıp setimizi bitiriyoruz. Yine toplamda 4 set yaptık. Dinlenmeden diğer hareketimize geçiyoruz,

  • Dumbbell Bent over Lateral Raise : Bu hareketimizde yukarıdakilerin aynısı.:) 12 tekrar yaptık, 8 saniye sayıyoruz 10 tekrar, 8 saniye saydık 8 tekrar, 8 saniye saydık ve 6 tekrar yapıp setimizi bitiriyoruz. Yine toplamda 4 set yaptık. 

veee ilk setimiz (büyük bir set) bitti. Bu yukarıdaki süper seti 3 veya 4 kere tekrarlıyoruz. 

Gerçekten patlayıcı bir antrenman. Etkisini hissedeceksiniz. Bana kızabilirsiniz ama kaslara kanı götürmedikten sonra spor salonuna boşu boşuna gitmeyin bence. Böyle gerçek spor hissini hissedeceksiniz, emin olun.

Yorumlar