Ana içeriğe atla

Steve Cook Kimdir?

Steve Cook sırt kasları

Steve Cook profesyonel vücut geliştirmeci ve fitness modeldir. 1984 doğumlu Amerikan kökenli bir sporcudur. Spor ile tanışması futbol sayesinde olmuş ve lise yıllarında ağırlık antrenmanları ile tanışmış. Babası beden eğitimi hocası olduğundan sporla iç içe bir çocukluk geçirmiş ve kariyeri de spor üzerine yapmaya kararlıymış. Lise yıllarında yaptığı ağırlık antrenmanlarının da etkisiyle Steve Cook kendisinin vücut geliştirme sporunda daha başarılı olabileceğini düşünmüş ve bu yolda devam etmiş.

Steve Cook KaslarıBelli bir süre vücut geliştirme ve futbolu birlikte götürmeye çalışmış. Ancak daha sonra katıldığı bir vücut geliştirme yarışmasında elde ettiği başarıdan sonra kesin kararını vücut geliştirmeden yana kullanmış. Fitness Modellik ise beraberinde gelmiş. Estetik vücudu ve yakışıklı oluşunun da etkisiyle bu alanda ciddi paralar kazanmış ve ismini çok büyük bir kesime duyurmayı başarmış.

Steve Cook baba mesleğini daha farklı bir boyuta taşıyarak kişiye özel eğitimler vermekte. Bu şekilde öğrencilerinin sahip olmak istedikleri vücuda ulaşmasında yardımcı oluyor. Aynı zamanda sosyal medyayı da aktif olarak kullanarak kendisini takip eden kişilere yaptığı antrenmanları ve elde ettiği sonuçları göstermekten çekinmiyor.

Steve Cook'un Kariyerinde Elde Ettiği Başarılardan Bazıları

  • 2014 IFBB Olympia Weekend 5th
  • 2014 IFBB Dallas Pro 1.
  • 2013 IFBB Olympia Hafta Sonu 8'inci
  • 2012 IFBB Houston Pro 1.
  • 2011 NPC Gençler Ulusal Şampiyonaları 1.
  • 2011 NPC Junior ABD Şampiyonası 3.

Steve Cook boyu ve kilosu en çok merak edilen konulardan biri elbette. 183 cm boya sahip olan Cook'un kilosu ise yıl içerisinde 88-93 arasında gidip gelmektedir. Yağ oranı yılın büyük bir bölümünde tek haneli rakamlardadır.

Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Fitness Modellik konusunda oldukça başarılı bir isim. Tüm dünya tarafından tanınan bir isim olmayı başarmış. Bunu başaran nadir fitness modellerden biridir Steve Cook."

Yorumlar