Ana içeriğe atla

Erkan Akıllı Kimdir?

erkan akıllı kasları

Estetik Vücutlar kategorimizde bu haftaki konumuz Erkan Akıllı. Vücudu ve kariyerindeki başarıları ile ön plana çıkan Erkan Akıllı uzman diş hekimidir. 1980 Adana doğumludur. İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezundur. Daha sonra ise İstanbul Diş Hekimliği Fakültesinde Oral İmplantoloji anabilim dalında doktorasını yapmıştır. Kendisi ve uzman ekibiyle İstanbul Şişli'de bulunan kliniğininde çalışmalarını sürdürmektedir.

erkan akılı vücut geliştirmeSosyal medyada ciddi bir takipçi sayısına sahip. Bu sayıya ulaşmasında kariyerindeki başarılarının yanı sıra vücut geliştirmenin de payı yadsınamaz. Fitness modelleri kıskandıracak bir vücudu ve oyuncuları kıskandıracak bir yakışıklılığa sahip. Kadınların aradığı o "mükemmel erkek" tabirine uyan bir isim Erkan Akıllı.

Vücut geliştirmeye bakış açısı ise tamamen fit ve sağlıklı olmak üzerinde. Verdiği röportajlarda vücut geliştirmeci olmadığını ve bu sporu sağlık için yaptığını söylüyor. Onun için büyük kas kütlelerine ulaşmak değil, fit bir formda olmak çok daha önemli. Vücudunu bu kadar estetik kılan da bu bakış açısı.

Erkan Akıllı 186 boya ve 84 kilo vücut ağırlığına sahip. Yağ oranı ise oldukça düşük. Estetik ve parçalı bir vücuda sahip.

Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Yetenekli bir adam. Kariyerini fitness üzerinden yapsaydı inanıyorum ki onda da başarılı olurdu. Umarım ismini daha sık duymaya başlarız."

Yorumlar