Ana içeriğe atla

At Adamlar - Mitolojik At Adamlar - Pagasus Adamlar - Yari Insan Yari At Olan Varliklar.

 At Adamlar - Mitolojik At Adamlar - Pagasus Adamlar - Yari Insan Yari At Olan Varliklar.
 
 At Adamlar - Mitolojik At Adamlar - Pagasus Adamlar - Yari Insan Yari At Olan Varliklar.
*At Temali Kasli Erkek Fotograflar,  At Adamlar, Mitolojik Varlıklar, Dövmeli Kaslı Erkek, Yakışıklı Erkekler, Yakışıklı Kaslı Jigolo,  Sentorlar, Sentor Erkekler
 At adamlar var midir? At adam resimleri, kasli at adam resimleri, dövmeli kasli at adam resimleri ve fotograflari, at adamlar hakkinda bilmeniz gerekenler. At Adamlar ne demek?
 
 Özellikle herkese merhabalar bugün sizlere mitolojik bir öge olarak günüze kadar gelmis olan bir varlik veya varliklar hakkinda konusacagiz. Bu varliklardan at adamlar hakkinda konusacagiz.
 
 At adamlar; genel olarak tarih edecek olursak yari at ve yari insan varliklar olarak tanimlanmaktadir. At adamlar denildiginda normalde bir insanin düsünün bu insanin basi elleri boynu kafasi karni kisacasi göbege kadar ki kisim tam bir insan ama göbekten sonrasi ve üreme organlarinin bulundugu alan dahil olmak üzere hepsi attir.
 
 Peki insan ister istemez insanda söyle bir düsünce meydaha getirmekte. Acaba insan ile at arasinda gerçeklesen bir sex olayindan dolayimi bu adamlar bu mitolojik kavramlar olusmustur? sorusuna verilecek bir yanit bulunmamaktadir.
 
 At adamlarin mitolojik tarihçesi hakkinda pek bir bilgimiz yok ama eger sizler bu konuda bilgi sahibi iseniz lutfen yorum kismina bilgilerinizi yazin.
 
 At adamlar kategorisinde bizler su sayfadaki resimi fotografi kullandik. Resimde yakisikli, kasli ve dövmeli olan bir kasli erkek ile Arap atina benzeyen siyah bir at görselini photoshop programi kullanarak birleserek sizler için bir araya getirdik.
 
 Kosan bir siyah bir Arap ati ile dömeli kasli bir erkegin resimini birlestirdik.

Yorumlar