Ana içeriğe atla

Youtube Para Kazanma Adsense Ayarlaması Yapmak 2. Adım

Anasayfa   >   Site Arşivi   >   Youtube    >  YouTube Para Kazanma Ayarları > Youtube Para Kazanma Adsense Ayarlaması Yapmak 2. Adım

YouTube Para Kazanma Yöntemleri, Youtube Ayarları

YouTube Para Kazanma Kanalı Adsense Hesabına Nasıl Bağlarım?

*YouTube'den para kazanmak için YouTube Kanalına nasıl adsense hesabı bağlanır. Adsence hesabını YouTube Kanalına bağlama işlemi nasıl yapılmaktadır? YouTube Kanalına Adsense Hesabı bağlama resimli ve videolu anlatım
*Evet arkadaşlar şimdide çok ama çok önemli bir ayarlama olan Youtube Adsense Hesabı bağlama kısmına arkadaşlar bu bağlama yapılmadan YouTube'dan para kazanamazsınız. Bunun için bir adsense hesabınızın olması gerek ve bunu YouTuba bağlamanız gerekir.
*YouTube Nasıl Adsense bağlayacağınız şimdi en kestirme yoldan ne yapacağınızı sizlere kısa ve öz bir şekilde resimli ve videolu olarak attım.
*Umarım faydalı olmuştur.
*Nasıl bir adsense hesabı oluşturulur bunuda ayrı bir makale olarak sizlere anlatacağım.
*Dilerseni YouTube Para Kazanma Kanala Adsense Hesabı Bağlama eğitimimize başlayalım

YouTube Para Kazanma Kanala Adsense Hesabı Nasıl Bağlanır?  Resimli Anlatım

1-Youtube giriş yap.
2-Aşağıdaki Tıklayın Linkine Tıklayın
TIKLAYIN
Yukarıdaki link sizi doğruca yapmanız gereken sayfaya sizi götürecektir.
3-Şu ayarlamaları yapın. Aşama aşama resimli olarak anlattım. Resimleri büyütmek için üzerine tıklamanız yeterli olacaktır.
 *Birinci Resim: Burada ilk önce işaretlediğim mavi renkli butona tıklayın buraya tıkladıktan sonra sistem sizi farklı bir sayfaya yönlendirecektir.

YouTube Kanalına Adsense Bağlama Resim-1
YouTube Kanalına Adsense Bağlama Resim-1
*İkinci ve Üçüncü  Resimler: Arkadaşlar yukarıdaki adımı gerçekleştirdikten sonra sizi böyle bir pencere karşılar bu pencerede işaretlediğim alanları birer birer aşağıdaki resimlerde görüldüğü gibi işaretleyin. Bu işaretlemeleri yaptıktan sonra sistem sizi farklı bir sayfaya yönlendirecektir.
  En son resim 3 bir tane mavi renkli buton oluşacaktır ona tıklayın.

YouTube Kanalına Adsense Hesabı Ekleme Resim 2

YouTube Kanalına Adsense Hesabı Ekleme Resim-3 

Birinci Resim: Linke tıkladığınızda böyle bir pencere açılacak. Bu pencere BAŞLAT adındaki mavi butona tıklayın ve sizi başka bir pencereye sayfaya götürecektir.
YouTube Para Kazanma- YouTube Kanalına Adsense Bağlama
YouTube Kanalini Adsenseye Bağlama Resim-1
*Dördüncü Resim:Burada YouTube Kanalını Adsenseye bağlamak için yapmanız gereken altta resimdede gösterildiği gibi "İleri" butonuna tıklamak. Gri renkli butona siz bu butona tıkladığınızda sistem sizi başka bir sayfaya yönlendirecektir.
YouTube Kanalını Adsenseye Bağlama Resim-2
YouTube Kanalını Adsenseye Bağlama Resim-4

 *Beşinci Resim: Malum bir youtube ve adsense hesabınızın olması için temel şart sizin bir gmail hesabınızın olması gerekli. Eğer bir gmail hesabınız yoksa zaten en baştan beri bu saydıklarım işlemlerin hiçbirini gerçekleştiremezdiniz. Şimdi sizin en çok kullandığınız veya sadece youtube içerik eklemek ve para kazanmak için kullanacağınız bir gmail hesabınız varsa o gmail hesabını kullanın. Bu gmail hesabını hiç unutmayın. Bundan sonra Adsenseye her girmek istediğinizde bu gmail hesabını kullanmak zorundasınız.
YouTube Kanalına Adsense Bağlama Resim-3
YouTube Kanalına Adsense Bağlama Resim-5

 *Altıncı  Resim: Evet arkadaşlar yavaş yavaş YouTube para kazanma- YouTube Kanalına Adsense Bağlama eğitim setimizin sonuna geliyoruz. Şimdi burada tek yapmanız gereken şifrenizi girmeniz ve enter tuşuna basmanız yeterli olacaktır. Bundan sonra sistem sizi başka bir sayfaya yönlendirecektir.
YouTube Kanalına Adsense Bağlama Resim-6

  *Yedinci Resim: Arkadaşlar burda bilmeniz gereken şey ve yapmanız gereken şey şunlardır.
    1. Rakamıyla gösterdiğim alan YouTube kanalınızın adresidir. Bu adrese tıkladığınızda sizin oluşturmuş olduğunuz YouTube Kanalına gidersiniz.
    2- Rakamı ile gösterdiğim alan  ise sizin yapmanız gereken işlemi göstermektedir. Siz 2. alana yani İLİŞKİLENDİRMEYİ KABUL ET butonuna tıklayın. Mavi renkli butona sistem sizi başka bir sayfaya yönlendirecektir.
 
YouTube Kanalına Adsense Bağlama Resim-5
YouTube Kanalına Adsense Bağlama Resim-7
  *Sekizinci ve Dokuzuncu Resimler:Burada sizin yapmanız gereken şey en altta bulunan Hizmetleri ve Koşulları okudum anladım ibaresi olan kare alana tik yani paraf koymak ve 7. resimde buluan mavi renkli  "ADSENSEYE DEVAM ET" butonuna tıklamak siz bu butona tıkladığınız anda sistem sizi başka bir yere yönlendirecektir.

YouTube Kanalına Adsense Bağlama Resim-6
YouTube Kanalına Adsense Bağlama Resim-8
YouTube Kanalına Adsense Bağlama Resim-7
YouTube Kanalına Adsense Bağlama Resim-9
 *Onuncu ve Onbirinci Resim: Aşağıdaki resimde de görüldüğü sizi böyle bir sayfaya yönlendirecektir. Bundan sonra YÖNLENDİRMEYİ KABUL ET adlı bir buton çıkacaktır sizin buradaki butana tıklayıp tekrar YouTube kanalına dönmeniz gerekmektedir.

YouTube Kanalına Adsense Bağlama Resim-10
YouTube Kanalına Adsense Bağlama Resim-9
YouTube Kanalına Adsense Bağlama Resim-11
*Hele şukur bu eğitiminde sonuna gelmiş bulunmaktayız.

Özetlersek

*Youtube Para Kazanma özelliğinden yararlanmak istiyorsak bir Adsense hesabınızın olması gerekir. Eğer bir adsense hesabınız yok ise YouTube para kazanamazsınız. Bir Adsense hesabı nasıl açılır ve ile ilgili tüm konuları sitemizde kolaylıkla bulabilirsiniz.
*Biz bugün burada YouTube Para Kazanma - YouTube Kanalına Adsense Hesabını bağlamayı öğrendik. Adsense hesabını bağlarken neye dikkat edeceğimizi öğrendik. Sizlerde sadece resimlere bakarak YouTube kanalınıza kolaylıkla bir adsense hesabını bağlayabilirsiniz.
*Umarım YouTube Kanalına Adsense Hesabı bağlama eğitimimizi beğenmişsinizdir.

YouTube Para Kazanma YouTube Kanalına Adsense Hesabı Bağlama Videolu Anlatım

*Şuanda video hazırlık aşamasındada en kısa zamanda yayınlanacaktır.

YouTube Para Kazanma YouTube Kanalına Adsense Hesabı Bağlama Kategoriler

Bilişim, Online Para Kazanma, Para Kazanma, Son Makaleler, Teknoloji, Yazılarım, YouTube, YouTube Ayarları, YouTube Eğitimleri, Youtube ile Para Kazanma, YouTube Para Kazanma, Adsense

Youtube Para Kazanma YouTube Kanalına Adsense Hesabı Bağlama Açıklama

*YouTube'den para kazanmak için YouTube Kanalına nasıl adsense hesabı bağlanır. Adsence hesabını YouTube Kanalına bağlama işlemi nasıl yapılmaktadır? YouTube Kanalına Adsense Hesabı bağlama resimli ve videolu anlatım

Youtube Para Kazanma YouTube Kanalına Adsense Hesabı Bağlama Url Kısmı

youtube-para-kazanma-kanala-adsense-hesabi-baglama

YouTube Para Kazanma  Eğitim Seti

YouTube Para Kazanma Eğitim Setine Geri Dön

Yorumlar