Ana içeriğe atla

Streç Film İle Zayıflama

streç film bölgesel zayıflama

Kilo vermek ve fit bir vücuda kavuşmak için geliştirilen yöntemlere her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. O yöntemlerden bir yenisi de streç film ile zayıflama. Bir çok makaleye konu olan bu zayıflama yöntemini siz değerli okurlarımız için araştırdık ve inceledik. İşte streç film ile zayıflama yöntemi;

Streç Film Nasıl Zayıflatır ? : Streç film ile zayıflama yöntemi temelde kilolu bölgenin sıcak tutulmasına ve terleme yöntemi ile zayıflamasını amaçlamaktadır. Terleme yolu ile vücuttaki suyun ve yağın atılması hedeflenmektedir.

Streç Film Nasıl Uygulanır ? : Bu yöntemi uygulamak için rahatsız olduğunuz fazla kilolu bölgenizi streç film ile sarmanız ve 1-2 saat beklemeniz gerekiyor. Dilerseniz sarma işlemi öncesinde uygulama yapacağınız bölgeye E vitamini içerikli bir krem veya losyon sürebilirsiniz.

Streç Film Zayıflatır Mı? : Elbetteki hayır. Bu deli saçmasına inanmış olamazsınız. Kalori yakmadan yağları yakamazsınız. Terleme yolu ile vücuttan atılan sıvı yağ değil sudur. Oldu olacak vücudunuzu alüminyum folyo ile kaplayıp fırına atın. Olacak iş mi bu?

Dipnot : Bu yöntemi Streç film pazarlayan birileri ortaya atmış olabilir. Şüpheliyim :)

Son zamanlarda oldukça konuşulan ve popüler hale gelen Streç Film İle Zayıflama Yöntemi çeşitli kaynaklarda gerçekten işe yarıyormuş gibi detaylı olarak anlatılmış. İlk duyduğumda gülüp geçtim ancak birkaç sefer daha karşıma çıkınca bu konu hakkında bir yazı yazma gereği duydum. Bu yöntem size hiçbir fayda sağlamaz, aksine vücudunuza zararı olabilir. Vücudunuz terleme yolu ile attığı sıvıyı streç film nedeniyle atamaz ve içeride hapsolur. Bu da kötü bir kokuya ve rahatsız edici bir hisse sebebiyet verecektir. Streç filmi uygulamadan önce iki kere düşünmenizi tavsiye ederim.

Eğer gerçekten işe yarar bir kilo verme yöntemi arıyorsanız sitemizin Diyet Programları kategorisini incelemenizi tavsiye ederim.

Yorumlar