Ana içeriğe atla

Hasan Yalnızoğlu Kimdir?

camoka

Hasan Yalnızoğlu 1974 İstanbul doğumludur. Dansçı, oyuncu ve aynı zamanda profesyonel sporcudur. Spora küçük yaşlarda jimnastik ile başlayan Yalnızoğlu daha sonra futbol, yüzme ve dövüş gibi spor dalları ile de yakından ilgilenmiştir. Lisansını da spor alanında tamamlayan Yalnızoğlu Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ve Marmara Üniversitesi Yöneticilik bölümlerinden mezun olmuştur.

Sahip olduğu sporcu kimliği neticesinde kariyerinde önemli başarılara imza atmıştır. Turkish Power adlı programda Amerikan Güreşçisi olarak ringde boy göstermiştir. Camoka Hasan olarak da bilinmektedir. Daha sonra Survivor adlı yarışma programında boy gösteren Yalnızoğlu kariyerindeki belkide en önemli başarılarından birine burada imza atmıştır. Tüm Türkiye tarafından tanınan biri olmuştur. Karakteri, sporcu kişiliği ve ada hayatındaki mükemmel uyumu sayesinde Hasan Yalnızoğlu hiç konseye çıkmadan finale kadar gelebilmiştir. Ancak yarışmayı 2.ci olarak tamamlamıştır.

hasan yalnızoğlu vücuduHasan Yalnızoğlu 1997 yılında düzenlenen Best Model yarışmasında ikinci olmuştur. O yıl aynı yarışmada birinci Kenan İmirzalıoğlu olmuştur.

Aynı zamanda Öğrenilmiş Duygular adında da bir kitabı vardır. Hasan Yalnızoğlu şimdilerde açmış olduğu Osmanlı Spor Salonu'nda yöneticilik yapmaktadır.

Hasan Yalnızoğlu 195 cm boya ve 95 kilo vücut ağırlığına sahiptir. Bulk döneminde vücut ağırlığı 115 kilolara kadar ulaşabilmektedir. Estetik ve heybetli bir yapısının olduğu söylenebilir.

Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Vücudu kadar karakteri de güçlü bir insan. Hayatını spora adamış bir isim. Gelişimin sadece vücuttta değil, beyinde de olduğunun canlı bir kanıtı adeta. İdol olarak alınacak bir isimdir Hasan Yalnızoğlu."

Yorumlar