Ana içeriğe atla

AğırSağlam Kimdir?

FurkanKaya

Furkan Kaya sporcu, antrenör, yazardır. AğırSağlam'ın kurucusu ve yöneticisidir. 2014 yılından beri aktif olarak internet ortamında içerikler üretmektedir. Yeditepe Üniversitesi - Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezundur. Lise yıllarından beri sporla ilgilenmiştir. Karma dövüş sporları ile başlayan spor aşkı daha sonra vücut geliştirme ve fitnessa yönelmiştir. Aynı zamanda powerlifting sporu ile yakından ilgilenmektedir.

AğırSağlam 2014 yılında kurulmuştur. YouTube kanalı, web sitesi ve antrenörlük desteği ile hizmet vermektedir. Fitness ile bilişimi harmanlayan bu sistemde sporculara özel bir çok çözüm bulunmaktadır. Antrenman, beslenme ve motivasyon ağırlıklı içerikleri ile sporseverlerin isteklerine cevap vermektedir.

Elliott Hulse yakından takip eden Furkan'ın onu örnek aldığı söylenebilir. Hatta AğırSağlam projesinin gerçekleşmesinde ilham kaynağı olmuştur. İlk başta insanları bilgilendirme amaçlı kurulmuş AğırSağlam kanalı zamanla artan YouTube popülerliğinin de etkisiyle bir iş boyutuna dönüşmüştür.

AğırSağlam YouTube kanalı güncel olarak 300.000 küsür takipçiye ve 500'e yakın video içeriğe sahip. Toplamda ise 40 Milyon gibi bir izlenme rakamına ulaşmış. Bu rakamlar her geçen gün katlanarak devam ediyor.

Furkan Kaya Boy ve Kilosu

AğırSağlam Furkan Kaya 75 kilo vücut ağırlığına ve 180 cm boya sahip. Yağ oranı ise yüzde 7-9 seviyelerinde. Oldukça estetik bir vücuda sahiptir.

Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "AğırSağlam'ın bu kadar başarılı olmasındaki en büyük etkenlerden biri de bu spordan hiç anlamayan birini bile sıfırdan başlatacak kapasiteye sahip olması. Herşey adım adım ve anlaşılır düzeyde anlatılmış. Buradan başla butonuyla fitnessa başlayan biri birkaç ay içerisinde vücudundaki gözle görülür değişimi fark edecektir."

Yorumlar