Ana içeriğe atla

Adem Kılıççı Kimdir?

survivor yarışmacıları 2017

Adem Kılıççı, 1986 doğumludur ve aslen ağrılıdır. Çocukluk yıllarından beri sporla ilgilenmiş ve en sonunda kendisinin boks sporunda daha başarılı olabileceğine karar vermiştir. Fenerbahçe boks şubesinde üye olan Adem adını boks sporu ile duyurmuş ve kariyerinde büyük başarılara imza atmıştır.

Adem Kılıççı'nın Katıldığı Bazı Şampiyona ve Olimpiyatlar

2004 Dünya Boks Şampiyonası
2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası
2008 Yaz Olimpiyatları
2012 Londra Olimpiyat Oyunları

Kariyerindeki başarıları ortada. Milli sporcu olmayı sonuna kadar hak etmiş bir isim. Ancak maalesef ülkemizde boks ve vücut geliştirme gibi spor dallarına futboldan çok daha az önem gösteriliyor. Bu nedenle de futbol dışındaki diğer spor dalları futbolun gölgesinde kalıyor. Umarım bir gün futbolcular kadar boksörler, vücutçular ve diğer spor branşlarında başarılı insanlar da en az onlar kadar tanınır ve kazanır.

Adem Kılıççı Boyu Ve Kilosu

Adem Kılıççı 185 boya ve 70 kilo vücut ağırlığına sahiptir. Yaptığı spor gereği kilosu az olmasına rağmen vücudu gayet estetiktir.

Ayrıca Adem Kılıççı 2017 Survivor yarışmasına katılmaya hak kazanmıştır. Yarışmada daha önce boksör Turabi Çamkıran ve Avatar Atakan birinci gelmişti. Bu senede aynı başarıyı Adem Kılıççı'dan bekliyoruz.

Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Adem Kılıççı'nın bir maçını Bağcılar Spor Kompleksinde izleme fırsatı bulmuştum. Oldukça iyi bir dövüşçü. İnsan izlerken fitness'ı bırakıp da boksa mı başlasam diye düşünmeden edemiyor. İnsanlar Adem'i çok seviyor. Bunu izlediğim maçında gördüm ve hissettim. O dövüşürken herkes tek yürek oluyor ve onunla birlikte dövüşüyor. Umarım hayatının geri kalanında da başarılarının devamı gelir."

Yorumlar