Ana içeriğe atla

Can Yaman Kimdir?

can yaman vücudu

Can Yaman 1989 İstanbul doğumludur. Aslen Yugoslavya kökenlidir. Avukat, oyuncu ve aynı zamanda yetenekli bir tiyatrocudur. Yeditepe Üniversitesi - Hukuk Bölümünden mezundur. Mezun olduktan sonra 6 ay kadar avukatlık mesleğini yapmıştır. Öğrencilik yıllarında aynı zamanda tiyatro ile ilgilenen Can Yaman daha sonra avukatlık mesleği yerine oyunculuk yapmaya karar vermiştir.

Oyunculuk kariyerine başlamadan önce tiyatro ile uğraşmış olması Can Yaman büyük bir avantajdır. Bir dizi projesinde kendisine verilen ufak bir rolde yıldızı parlamış ve daha büyük roller için kendisine teklif gelmiştir. Can Yaman'ın rol aldığı dizi ve film projelerinden bazıları;

Can Yaman'ın Rol Aldığı Diziler

  • 2015 - İnadına Aşk (Yalın Aras)
  • 2016 - Hangimiz Sevmedik (Tarık Çam)
  • 2017 - Dolunay (Ferit Aslan)
  • 2017 - Gönül İşleri (Bedir)
  • 2018 - Erkenci Kuş (Can Divit)

can yaman vücuduSporla iç içe bir yaşantı süren Can Yaman aynı zamanda lisanslı basketbolcudur. Doğa sporları ve fitness ile yakından ilgilendiği bilinmektedir. Oldukça estetik ve kaslı bir vücuda sahiptir.

Can Yaman Boy ve Kilosu

Can Yaman 182 cm boya ve 80 kilo vücut ağırlığına sahip. Aynı zamanda yağ oranı da oldukça düşük seviyelerde.

Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Yakışıklılığının yanı sıra oldukça da zeki bir adam. Eğitimi ve kariyeri ortada. Umarım kariyerinde daha iyi yerlere gelir."

Yorumlar