Ana içeriğe atla

Barış Murat Yağcı Kimdir?

Barış Murat Yağcı vücudu

Barış Murat Yağcı 1991 İzmir doğumludur. Profesyonel oyuncu ve basketbolcudur. Sporla iç içe bir yaşam süren Barış küçük yaşlardan beri basketbola ilgi duymaktadır. Bununla birlikte yüzme, voleybol, hentbol ve fitnessla da ilgilenmektedir. Baskette oldukça başarılı olan Barış 2004'lü yıllarda Efes Pilsen'de oynamış, daha sonra geçirdiği bir sakatlık nedeniyle ara vermek durumunda kalmıştır. Bu sırada Best Model yarışmasına katılarak Fotomodel seçilmiş ve kariyerini artık bu yönde devam ettirmiş.

Barış Murat Yağcı eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi İthalat İhracat Bölümünde devam ettirmektedir. Aynı zamanda oyunculuk eğitimleri de almaktadır. Hayatı spor, oyunculuk ve kariyer üçgeni arasında devam etmektedir. İlerleyen zamanlarda kendisini büyük projelerde başrol oyuncusu olarak görmemiz mümkün.

Rol Aldığı Bazı Projeler;
  • Kocamın Ailesi
  • Kiralık Aşk
  • Şevkat Yerimdar(Bora)

Barış Murat Yağcı karın kaslarıBarış Murat Yağcı verdiği röportajlarda "1.80 boyundan aşağı olan kızlara asla bakmam" diyerek bu konudaki net tavrını ortaya koyuyor. Kendi boyunun 195 olduğunu düşünecek olursak böyle bir düşünce içinde olmasını yadırgamamak gerekir.

Barış Murat Yağcı boyu ve kilosu da oldukça merak edilen bir konu. 195 cm boya 88 kilo vücut ağırlığına sahip. Heybetli ve kaslı bir vücuda sahip. Yağ oranı da oldukça düşük seviyelerde.

Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Vücut geliştirmeye ve fitness modelliğe yatkın bir fiziği var. Oyunculuğu da oldukça iyi. Sporla iç içe bir yaşam sürmüş ve bunun meyvelerini fit bir vücutla fazlasıyla almış. Kendisini ekranda izlemek büyük keyif. Başarılarının devamını dilerim."

Yorumlar