Ana içeriğe atla

Cristiano Ronaldo Kimdir?

kasları

Cristiano Ronaldo aslen Portekizli profesyonel futbolcudur. Asıl adı Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro'dur. 1985 doğumludur. Henüz 8 yaşındayken futbol oynamaya başlayan Ronaldo'nun bu spor dalındaki yeteneğini genç yaştayken keşfedilmiştir. 10 yaşından itibaren futbolu profesyonel seviyede oynayan Ronaldo yeteneği, çalışması ve azmiyle ülkesinin milli takımında ve önde gelen futbol kulüplerinde oynamayı başarmıştır. Bugün dünya üzerindeki en iyi futbolculardan birisidir. Kariyerindeki başarısı da bunun yegane göstergesidir.

Cristiano Ronaldo muscleCristiano Ronaldo'nun güncel değeri ise 30 milyon EUR (Aylık - 2018). Futbolcuların astronomik rakamlar kazanmasını her ne kadar doğru bulmasam da bence Ronaldo buna değer. Önceden Real Madrid CF'de oynayan Ronaldo şuan aktif olarak Juventus FC'da oynamaktadır. Sosyal medyada en çok takipçi sayısına sahip futbolcular arasındadır.

Cristiano Ronaldo estetik vücudunu ve kaslarını yaptığı antrenmanlara borçlu. Yaptığı ağır antrenmanlar ile Ronaldo kaslarını fiziksel anlamda fazlasıyla zorluyor. Bunu iyi bir dinlenme ve beslenme programı ile birleştirince ortaya mükemmel bir fizik çıkıyor. Ayrıca uzun boylu olması, genetiği ve kalıbının yerinde olması da buna bir etken tabii. Vücudu en iyi formda olan sayılı futbolculardan biridir Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo vücudu ve kasları

Cristiano Ronaldo'nun boyu ve kilosu ise şu şekilde; 187 cm boya ve 84 kilo vücut ağırlığına sahip. Oldukça düşük bir yağ oranına sahip olduğundan vücudu çok estetik duruyor. Özellikle bacak kasları fazlasıyla iri ve kaslı. Yaptığı işin hakkını verir cinsten bacak kaslarına sahip.

Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Bazı insanlara doğuştan belli özellikler verilir. Kimimiz bunun farkına bile varmaz, kimisi ise bunun bilincindedir ve kendisini bu yönde eğitir. Ronaldo doğuştan yetenekli bir futbolcu ve kendisini bu konuda çok iyi yetiştirmiş. Futbolu, kişiliği ve karakteriyle bana kalırsa dünya üzerindeki en iyi futbolcu."

Yorumlar