Ana içeriğe atla

Fiki Storaro Kimdir?

kaslı şarkıcılar

Fiki Storaro 1995 yılında Bulgaristan'da doğmuştur. Profesyonel müzisyen ve sporcudur. Bulgaristan'ın en ünlü müzisyenlerinden biri olan Toni Storaro'nun oğludur. Müzikle küçük yaşlarda babasının teşvikleri ile başlamıştır. Daha sonra X Faktor adlı yarışma programına katılarak adını ve sesini duyurmayı başarmıştır. Yarışmada ikinci turda elenmiş olsa da Fiki'nin sesini ve tarzını beğenen sanatçılar onunla düet yapmak istemiştir. Bu sayede Fiki Storaro müzik kariyerine başlamıştır.

Fiki Storaro 2012'de Londra Olimpiyatlarında da şarkı seslendirdi. Pop, Jazz ve R&B tarzında şarkılar söylemekten keyif alıyor. Türkiye'de her ne kadar yeterince tanınmasa da birçok Türk sanatçı ile türkçe şarkılar seslendirmiştir.

Fiki Storaro'nun YouTube'da milyonları aşkın dinlenme payına ulaşan kliplerinde sesi kadar vücudu da dikkatleri çekiyor. Oldukça estetik ve kaslı bir vücuda sahip olan Fiki Storaro bunu kliplerinde kullanmaktan çekinmiyor. İşte o kliplerden biri;


Fiki Storaro Boy ve Kilosu

Fiki Storaro 185 cm boya ve 95 kilo vücut ağırlığına sahip. Yağ oranı ise dönemsel olarak değişiyor fakat izlemiş olduğunuz klipteki yağ oranının tek haneli seviyelerde olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Klipleri tek kelimeyle muazzam. Bu tarz klipleri izleyip etkilenen ve vücut geliştirme sporuna başlayan insanlar olduğuna eminim."

Yorumlar