Ana içeriğe atla

Baran Kalaycı Kimdir?

baran kalaycı göğüs antrenmanı

Baran Kalaycı 1992 İstanbul doğumludur. Profesyonel olarak vücut geliştirme sporu ile uğraşmaktadır. Spor ile tanışması 10 yaşında futbol sayesinde olmuştur. İlköğretim ve Lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra ağırlık antrenmanları ile tanışmıştır. 2010 yılında ise kariyerini bu yönde şekillendirmek üzere vücut geliştirme yarışmalarına hazırlandı.

Baran Kalaycı 2013 yılında vücut geliştirme kariyerindeki ilk başarısını elde etti ve Atletik Fizik Genç Erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu. Daha sonra yurt içinde ve yurt dışında birçok yarışmaya katılan Kalaycı'nın başarılarının ardısıra kesilmedi. Türkiye'de Pro Card sahibi sayılı sporculardan biridir Baran Kalaycı.

Baran Kalaycı'nın Başarıları

  • 2013 Türkiye Şampiyonu
  • 2013 Dünya Şampiyonası
  • 2016 Wbff Toronto Top 5
  • 2016 Wbff Los Angeles Top 5
  • 2017 Atlantic City 1.cisi
  • 2018 Los Angeles Pro Top 10

Şimdilerde ise Baran Kalaycı yeni yarışmalara hazırlanmak ile beraber Türkiye genelinde yüzlerce kişiye uzaktan eğitim desteği sağlamaktadır. Baran Kalaycı'nın kişisel web sitesinden ayrıntılara ulaşabilirsiniz.

Baran Kalaycı Boy ve Kilosu

Baran Kalaycı 180 ve boya ve 87 kilo vücut ağırlığına sahiptir. Off Season dönemlerinde ise 95 kiloya kadar ulaşabilmektedir.

Estetik vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Baran Kalaycı sevilen ve takip edilen oldukça popüler bir isim. Türkiye'de Baran gibi sporcuların artması fitness model ve personal trainer anlayışının değişmesi ve gelişmesi için çok önemlidir."

Yorumlar