Ana içeriğe atla

Büyük Kollar için Triceps Antrnemanı


Patlayıcı Triceps Antrenmanından herkese merhabalar. Bugün sizlere kol kaslarının daha büyük görünmesini sağlayan triceps kasları için çok etkili bir antrenman paylaşacağım. Ben uyguladım, oldukça faydasını gördüm. Umarım sizin de işinize yarar.


Antrenmanımız 4 hareketten, 2 süper-setten oluşmaktadır. Antrenmanımızın temposu 1-1-3'tür. Bu ne demek? Bu, şu demek; 1 saniye press, 1 saniye sıkıştırma, 3 saniye de hareketin başlangıç pozisyonuna dönülmesi. Unutmayın, kas kütlesi kazanmak istiyorsanız egzersizleri sindire sindire yapmanız gerekmektedir.

Geçelim egzersizlerimize;



İlk süpersetimiz:

1) Weighted Dip (Ağırlıklı Dip) + Seated Overhead Dumbbell Tricep Extension: Toplamda 4 set, her set 8'er tekrar (8 tekrar dips + 8 tekrar tricep ext. = 1 set). 1 set bitmeden dinlenmek yok. Setler arası dinlenme 45 saniye.


Ağırlıklı Dips

DB Triceps Extension


2) Close-Grip Barbell Bench Press + Bench Dip : Bugün Triceps'i öldürüyoruz. Paramparça ediyoruz! Close-Grip Bench Press Tricepsler için velinimettir. Yine Aynı şekilde Toplamda 4 set, her set 8'er tekrar (8 tekrar dips + 8 tekrar tricep ext. = 1 set). 1 set bitmeden dinlenmek yok. Setler arası dinlenme 45 saniye.

Close Grip Bench Press

Bench Dips


İşte bu kadar! Yine ve yeniden harika bir iş başardık. Antrenmandan sonra eğer kullanıyorsak protein içeceğimizi, kullanmıyorsak protein depolu besinimizi midemizi indirip mışıl mışıl uyuyoruz. Ertesi gün bütün arkadaşlarınız ile buluşma ayarlayıp patlayan kollarınız ile havanızı atabilirsiniz!

Herkese iyi antrenmanlar.

Yorumlar