Ana içeriğe atla

Deniz Saypınar Kimdir?

deniz saypınar fiziği

Deniz Saypınar milli sporcu ve kişisel spor eğitmenidir. Profesyonel olarak vücut geliştirme sporu ille ilgilenmektedir. İstanbul'da yaşamaktadır. Küçük yaşlardan beri spor ile iç içe bir yaşam sürmüştür. Bir çok spor dalı ile yakından ilgilenen Saypınar daha sonra vücut geliştirme sporuna yönelmiştir. "Kadınlar herşeyi yapabilir" düşüncesi onun hayatında bir mihenk taşı olmuştur. IFBB ProCard sahipi ilk Türk kadın olarak tarihe geçmiştir.

deniz saypınar vücuduKim Milyoner Olmak İster? adlı yarışma programına da katılan Deniz Saypınar kendisini, yaşam biçimin ve yaptığı sporu en iyi şekilde tanıtmayı ve duyurmayı başarmıştır. Yarışmada ise 6.cı soruda elenmiştir.

Vücudunun çeşitli bölgelerinde dövmeler bulunmaktadır. Dövmeleri onun hayatına yön veren ve ona neden var olduğunu, ne için yaşadığını hatırlatan anlamlı ve önemli dövmelerdir.

Sosyal medyada hatırı sayılır bir takipçi kitlesine ulaşan Deniz Saypınar YouTube üzerinde de boy göstermekte ve çeşitli YouTuberler ile birlikte videoları mevcuttur. Arabalara karşı da özel bir ilgisi bulunmaktadır.

Deniz Saypınar 160 cm boya ve 55 kilo vücut ağırlığına sahiptir. Kilosu yarışma dönemlerinde farklılık gösterebilir. Yağ oranı ise yılın büyük bir bölümünde tek haneli seviyelerdedir.

Deniz Saypınar'ın Kariyerindeki Başarıları
  • 6 Kez Türkiye Şampiyonluğu
  • 2015 - IFBB Dünya 4.cüsü 
  • 2016 - IFBB Dünya İkincisi (Gümüş Madalya)
  • 2016 - IFBB Avrupa 4.cüsü (Kupa)
  • 2017 - IFBB Olympia Amateur (Altın Madalya)
  • 2017 - IFBB Arnold Classıc Europe (Gümüş Madalya)
  • 2017 - IFBB Ben Weıder Legacy Elite Cup (Gümüş Madalya)

Ayrıca Deniz Saypınar kişiye özel online eğitimlerde vermektedir. Hedefinizdeki vücuda ulaşmak için bir profesyonelden yardım almak isterseniz dnzsypnr@hotmail.com adresinden Deniz Saypınar ile iletişime geçebilirsiniz.

Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Vücut geliştirme sporu bayanların ağırlıklı olarak seçtiği bir spor dalı değildir. Ancak Deniz Saypınar bu klişeleşmiş ön yargıyı kırarak vücut geliştirme sporuna gönül vermiş ve bu konuda oldukça da başarılı olmuştur. Başarılarının devamını dilerim. Kendisinin de söylediği gibi; bu daha bir başlangıç."

Yorumlar